Generalforsamling 2024 – Riga, Latvia!

Da har North Star Investments AS gjennomført generalforsamling 2024, denne gangen i Latvia og nærmere bestemt Riga. Den historierike byen mot øst og tidligere Hansabyen ble årets vert for gjennomføring av årets viktigste møte for selskapet!

De fleste ankom tidsnok til et pre-møte Fredag 24.5 over en gjensynsmiddag og lett strategidiskusjon. Middagen ble avholdt ved FABRIKAS RESTORĀNS der vi ble servert nydelig mat og drikke som passet ypperlig i godt lag.


Middag ved FABRIKAS RESTORĀNS

Generalforsamlingen ble avholdt ved Radisson Blu Daugava Hotel Lørdag 25.5 med godt oppmøte fra aksjonærene. Styrets leder Andreas Larsen Tverå ble valgt til møteleder og gikk igjennom agendaen med gode bidrag fra de respektive porteføljeforvalterne i styret. Regnskap for 2023 ble gjennomgått og godkjent, styret ble gjenvalgt og med mange gode innspill ble siste års aktivitet og status gjennomgått.

Generalforsamling 2024

2023 endte dessverre med et negativt resultat som følge av en konkurs i vår portefølje samt et tungt år for Wagner Savoy Melhus AS, som i løpet av året ble offer for en ulykke ved Melhus-senteret, men som har snudd seg rundt med investeringer og ny oppstart.

Mingling i pause med f.v Kristian D. Strand, Egil Solberg og Frank A. Paulsen.

Under årets Generalforsamling var det stor fokus på Aminor AS som har hatt stor utvikling det siste året. Det var stor positivitet knyttet til Aminor under årets forsamling der styret fikk god tilbakemelding på veien videre!

Generalforsamling 24 North Star Investments As f.v vidar D. Remmen, Kristian D. Strand, Frank A. Paulsen, Bjørn Ivar Thomasli, Knut Arild H. Larsen, Ronny Haugen, Egil Solberg, Andreas L. Tverå.

Generalforsamlingsmiddagen ble avholdt på 3 pavāru restorāns. Etter et langt møte var forsamlingen klar for en mer kulinarisk opplevelse, og vi ble ikke skuffet av den litt intime restauranten i hjertet av Riga. Agendaen ble avsluttet med gode diskusjoner, tanker om fremtid og noen velvalgte ord om selskapets store potensiale.

Generalforsamlingsmiddag ved 3 pavāru restorāns, Riga.

Legg igjen en kommentar